NiceDay:
samen voor betere zorg

Impact maken door het mentale welzijn van zoveel mogelijk mensen op een efficiënte manier te versterken: dat is waar wij naar streven. Met NiceDay maken we een verschil in het leven van cliënt, de professional en de werkgever.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Goede zorg voorop

Wil jij jouw team efficiënter, flexibeler en mensgerichter laten werken? 

Jouw weg naar spoedig herstel

Geen wachtlijst, geen reistijd, persoonlijke ondersteuning waar en wanneer jij het nodig hebt.

 

Investeren in mentale gezondheid loont

Mentaal fitte medewerkers zijn productiever, creatiever en veerkrachtiger. 

 

Goede zorg voorop. Wil jij jouw team efficiënter, flexibeler en mensgerichter laten werken?

Geen wachtlijst, geen reistijd, persoonlijke ondersteuning waar en wanneer jij het nodig hebt.

Mentaal fitte medewerkers zijn productiever, creatiever en veerkrachtiger. Ontdek hoe NiceDay hierbij kan helpen

home hero

Dit is NiceDay

In deze video laten we je zien hoe een NiceDay traject er uitziet.

Anderen over NiceDay

saskia (1)

Saskia

Voormalig cliënt

In de app kun je dagelijks bijhouden hoe je jezelf voelt, je problemen noteren in een dagboek en via artikelen inzichten opdoen om met je klachten aan de slag te gaan. Ik ervaar hierdoor veel meer rust. Natuurlijk heb ik nog wel eens een slechte dag. Maar dankzij de behandeling heb ik de juiste handvatten om een terugval te herkennen en ermee aan de slag te gaan.

chevriyen

Chevriyen

Basis Psycholoog PsyQ Online

Ik vind het fijn dat ik door middel van registraties inzicht heb in hoe het met mijn cliënt gaat en hierop kan reageren. We richten op klachtenvermindering en om zelfstandig de handvatten te blijven inzetten, ook als de behandeling is beëindigd. Ook blijven we onderzoeken hoe NiceDay zowel de cliënt als de behandelaar zo goed mogelijk kan ondersteunen.

mark (1)

Mark

Voormalig cliënt

De stap om hulp buiten de deur te zoeken voelde nog wat te groot, maar via NiceDay kon ik de eerste stap tot hulp gewoon vanuit m’n eigen huis doen. Dit was erg laagdrempelig. Dankzij de chatfunctie kon ik altijd contact zoeken met mijn professional, en via de notities die zij maakte kon ik terugvallen op de tips & tricks die wij hadden besproken in onze gesprekken.

Meer weten?

Kom in contact met Ina Jones, zij vertelt je graag meer over NiceDay.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Het laatste nieuws

Uit feedback bleek dat niet alle cliënten het even makkelijk vonden om te starten met NiceDay; het versturen van een connectieverzoek ging nog te vaak mis. Tijd voor verbetering! En dus hebben we hard gewerkt aan een nieuwe en vriendelijke onboarding voor cliënten! Chatbot Joy Na het downloaden van de app worden cliënten begroet door […]

NiceDay is constant in ontwikkeling en we streven ernaar om de portal, de app en de ondersteunende educatie voor cliënt en behandelaar te blijven verbeteren. Voor die verbeteringen hebben wij de waardevolle input van onze gebruikers nodig! Daarom vragen we regelmatig om feedback, zo ook afgelopen november. Hieronder vind je onze belangrijkste bevindingen gebundeld in […]

Een gemotiveerd team met
een heldere visie

Met ons enthousiaste team van psychologen, developers, communicatieprofessionals, projectmanagers en support medewerkers werken wij samen aan innovatie in de mentale gezondheidszorg. Deel jij deze passie met ons en wil jij ons team komen versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en de unieke NiceDay manier van werken. Lees snel waarom NiceDay voor jou kan werken. Vul je gegevens in en download de whitepaper direct!

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.