Elke therapeut zo goed als de beste:
Samen voor betere zorg

NiceDay is een digitaal behandelconcept voor het betrekken, activeren van en kennis delen met cliënten via het NiceDay-platform voor betere resultaten in minder tijd.

Voeg je bij honderden andere professionals en vraag gratis een live demo aan. In 15 à 20 minuten laten wij je de mogelijkheden binnen NiceDay zien.

Chevriyen

Basis Psycholoog PsyQ Online

Ik vind het fijn dat ik door middel van registraties inzicht heb in hoe het met mijn cliënt gaat en hierop kan reageren. We richten op klachtenvermindering en om zelfstandig de handvatten te blijven inzetten, ook als de behandeling is beëindigd.

Voormalig cliënt

Voormalig cliënt

In de app kun je dagelijks bijhouden hoe je jezelf voelt, je problemen noteren in een dagboek en via artikelen inzichten opdoen om met je klachten aan de slag te gaan. Ik ervaar hierdoor veel meer rust

Wat kun je verwachten tijdens de demo?

NiceDay behandelconcept

Maak kennis met het behandelconcept van NiceDay: uit welke elementen bestaat deze?

Deep Dive NiceDay app

Een expert behandelaar neemt je tijdens deze deep dive mee door de NiceDay app en portal.

Functionaliteiten NiceDay

Krijg uitleg over de functionaliteiten en het effect daarvan op de behandelaar, cliënt en behandeling.

Effecten stakeholders NiceDay

Een realistische kijk in de effecten voor organisatie, behandelaar en client.

Veelgestelde vragen

NiceDay biedt een volledig communicatieplatform voor veilig chatten, bellen en videobellen. Met NiceDay heeft de cliënt zijn therapeut in zijn broekzak. Het NiceDay zorgconcept wordt volledig ondersteund door ons platform, met een app voor cliënten en een webportal voor behandelaars. Daar komen zorginhoud en technologie samen. Hiermee ontstaat een uniek inzicht in patronen en ontwikkeling, voor zowel cliënt als therapeut. Een belangrijke basis voor een maatwerk behandeltraject dat effectiever is dan traditionele zorg. 

  • Meer inzicht voor therapeut en cliënt, ook tussen de sessies door
  • Interventies dichter op het gedrag, waardoor de impact groter en duurzamer is
  • Een gepersonaliseerde behandeling met meer regie voor de cliënt 
  • Minder administratietijd voor de therapeut
  • Betrokken en actieve cliënten
  • Alle cliëntdata veilig bewaard, volgens de ISO 27001 & NEN 7510 norm
 

Met NiceDay hebben cliënten 24/7 toegang hebben tot kennis en content. Hierdoor kunnen zij een actievere rol spelen in hun zorgtraject. Cliënten kunnen op hun eigen tempo en initiatief aan de slag gaan met oefeningen wat zorgt voor meer betrokkenheid. Dit zorgt voor minder tijdsbesteding van behandelaars en een betere follow-up. Ook kunnen behandelaars sneller ingrijpen omdat een cliënt vroeger aan de bel kan trekken. Samen zorgt dit voor meer efficiëntie én blijere behandelaars.

Na het krijgen van de live demo kun je samen met je organisatie besluiten of NiceDay een geschikte oplossing is voor een nieuwe manier van werken of het faciliteren blended care binnen jullie organisatie. Ga je met ons in zee? Dan trainen we je behandelaars om te werken met NiceDay. Niet alleen tijdens de implementatie, maar juist ook daarna. Ook bouwen we samen met je aan onze psycho-educatiebibliotheken: de belangrijkste basis voor de huiswerkopdrachten van je cliënten. Verder betrekken we je actief bij het doorontwikkelen van NiceDay.