We komen graag in contact! Bel  +31 (0)10 303 0600  or mail naar  [email protected]

Goede zorg voorop

Jouw team efficiënter, flexibeler en mensgerichter laten werken?

NiceDay biedt een compleet zorgconcept voor persoonlijke (online) behandeling binnen zowel de SGGZ als de GBGGZ. We trainen je team om te werken volgens de NiceDay Way: met de patiënt in de regie, minder admin en een flexibele agenda indeling wordt de behandeling efficiënter voor zowel de behandelaar als patiënt.

NiceDay in de GGZ

Ervaren professionals leggen je kort uit wat de NiceDay Way inhoudt en nemen je mee in hun ervaring en de voordelen hiervan.

Waarom werken met NiceDay?

Stabiele, veilige verbinding met NiceDay

Realtime inzicht in de voortgang van jouw patiënten

Ondersteuning voor behandelaar en patiënt door het NiceDay team

Toegang to relevante educatie voor patiënt en behandelaar

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Waarom kiezen voor NiceDay?

Voor de behandelaars

images

Herstelgericht en flexibel werken

Duidelijke agenda indeling voor optimale (zorg)beleving van de patiënt en behandelaar.

images

Realtime inzicht in voortgang van de patiënt

Via het NiceDay dashboard direct inzicht welke patiënt mogelijk gebaat is bij een interventie of juist uitstel van de interventie.

images

Een ondersteunende community

Kennisdeling door middel van educatie, trainingen, webinars, en feedbackmomenten. Zo werken we aan de beste zorg.

Voor de patiënten

Inzicht in eigen herstel

Patiënten ervaren een korte lijn met de behandelaar, ondersteuning op de momenten dat het ertoe doet en hebben direct inzicht in de eigen voortgang.

Voor meer informatie: neem een kijkje op onze cliëntenpagina!

Zo ondersteunt het NiceDay portaal

Wat anderen zeggen over werken met NiceDay

chevriyen

Chevriyen

Basispsycholoog PsyQ Online

Ik vind het fijn dat ik door middel van registraties en G-schema’s inzicht heb in hoe het met de cliënt gaat en hierop kan reageren. We richten op klachtenvermindering en om zelfstandig de handvatten te blijven inzetten, ook als de behandeling is beëindigd. Ook blijven we onderzoeken hoe NiceDay zowel de cliënt als de behandelaar zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Feline

Basispsycholoog PsyQ Online

Ik vind werken volgens de NiceDay Way heel fijn, omdat er zoveel mogelijk is. Dankzij de registraties in de app heb ik tussen de sessies door zicht op hoe het met een cliënt gaat. Als een geplande oefening bijvoorbeeld niet is gelukt, dan kan ik daarop inhaken door een chatbericht te sturen of op een registratie te reageren.

Ayla

GZ Psycholoog NiceDay Nederland

Wat ik zo bijzonder vind aan werken met NiceDay is dat ik als behandelaar in mijn kracht wordt gezet. Zoiets eenvoudigs als het laagdrempelige contact via chat bijvoorbeeld maakt het beantwoorden van een vraag of het geven van een compliment zo makkelijk. Maar ook cliënten worden meer ondersteund in hun proces. Het snel en makkelijk registreren in de app bijvoorbeeld vergroot hun inzicht en mentaliserend vermogen.

Behandelaren beoordeelden NiceDay gemiddeld met

7/10

Patiënten beoordeelden NiceDay
gemiddeld met

9/10

Meer weten?

Kom in contact met Ina Jones, zij vertelt je graag meer over NiceDay.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en de unieke NiceDay manier van werken. Lees snel waarom NiceDay voor jou kan werken. Vul je gegevens in en download de whitepaper direct!

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.