Volg documentairemaker Alwin Ritsier tijdens zijn online behandeling voor rijangst, bij PsyQ via NiceDay!

Misschien ken je hem wel al: Alwin Ritsier met zijn YouTube-kanaal en Instagram account @Vetgezellig. Via YouTube neemt hij zijn ruim 71 duizend abonnees mee in zijn ervaring met angsten en mentale gezondheid. Want Alwin had jaren last van extreme angsten, een probleem waar tegenwoordig veel jongeren last van hebben. Vandaag neemt hij je mee in zijn ervaring met een online behandeling via NiceDay bij PsyQ.

Alwin en zijn online behandeling

Op zijn YouTube-kanaal praat en deelt Alwin open en eerlijk over zijn strijd tegen zijn angsten. Inmiddels weet hij er beter mee om te gaan, maar van één angst komt hij maar niet af: rijangst. Daarom besloot hij om een verkorte online behandeling* bij PsyQ en via de NiceDay-app te volgen, om te proberen van die angst af te komen en weer zonder problemen de auto in te kunnen stappen. Tijdens zijn sessies kwam hij erachter dat er meer achter die angst schuilt dan alleen angst voor autorijden…

Korte documentaire

Alwin legde zijn traject en ervaring vast in een openhartige documentaire. Hierin laat hij zien hoe een online behandeling eruit ziet en hoe de NiceDay-app hem hierbij helpt. Hij legt zijn gevoelens, ervaringen en gedachten vast in de app en laat zien hoe zijn sessies en tussentijds contact met zijn behandelaar eruit zien.

“De app en de psychologen hebben me dus heel erg geholpen om bewuster bezig te zijn met hoeveel druk ik op mezelf eigenlijk altijd leg. En dat is sinds die tijd echt een stuk minder geworden”, aldus Alwin

Benieuwd hoe zo’n behandeling eruit ziet, hoe Alwin dit heeft ervaren en of hij zijn rijangst overwint? Bekijk de video dan hier:

*Alwin volgde een verkort traject om een impressie te geven van de online behandeling van PsyQ. Zij bieden geen specifieke behandeling voor rijangst aan.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland