Sense Health wordt NiceDay Nederland

Sense Health wordt NiceDay Nederland; dé fullservice partij voor innovatie met impact in de geestelijke gezondheidszorg.

In nauwe samenwerking met PsyQ, Parnassia Groep is NiceDay tot stand gekomen. Inmiddels bieden meer dan 1500 behandelaren door heel Nederland online behandelingen met NiceDay. Het is tijd voor een volgende stap; vanaf nu richt het team van Sense Health zich volledig op de verdere ontwikkeling, verbetering en groei van NiceDay. 

NiceDay Nederland

Dat doen zij vanuit de nieuwe organisatie NiceDay Nederland. Door verder te gaan als NiceDay Nederland creëren zij de volledige ruimte en focus om hun klanten en partners van de beste service te blijven voorzien. 

Toespitsen op wensen vanuit verschillende doelgroepen

Deze verandering gaat gepaard met een nieuw logo, een gloednieuwe website en nieuwe huisstijl kleuren. Een centrale plek waarbij de verschillende onderdelen van NiceDay elkaar ontmoeten: www.nicedaynederland.nl. Via specifieke pagina’s voor cliënten, behandelaren en werkgevers vertellen zij wat ze voor elke doelgroep kunnen betekenen.

Deze overgang heeft geen invloed op de samenwerking en ontwikkelingsplannen van NiceDay: het team blijft werken aan het optimaliseren en verbeteren van NiceDay en het bieden van een persoonlijke service. “We voelden ons al NiceDay, maar nu zijn we ook NiceDay.”, aldus CEO Jan Peter Larsen.

Bekijk hieronder de aankondigings video!

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.