Rondetafelgesprek - featured image

Rondetafelgesprek: Duurzaam blended behandelen in de GGZ

Op maandag 12 juli in hartje Rotterdam, vond het eerste live NiceDay rondetafelgesprek plaats! Tijdens dit gesprek gingen Tineke Zondervan, psychotherapeut en directeur van Sol Psychotherapie en Anja Greeven, directeur Zorg bij NiceDay & Cognitief Gedragstherapeut en GZ-psycholoog in opleiding bij Parnassia Groep onder begeleiding van cabaretier Erik Kuperus in gesprek over hoe je post-corona blijvende verandering in de GGZ kunt inzetten met een duurzame, blended behandelstrategie.

Want wat is blended behandelen en wat is de toegevoegde waarde voor zowel behandelaar als cliënt? Anja en Tineke werken beiden volgens deze nieuwe manier van werken, die vooral inspeelt op wat de cliënt nodig heeft. Het gaat er volgens hen niet om of een bepaald type behandeling beter is of niet, het gaat erom wat het beste is voor de cliënt; of dit nu volledig face-to-face, online of blended is. Dit geeft niet alleen de cliënt flexibiliteit in de behandeling, maar ook de behandelaar!

Benieuwd naar de visie van Anja en Tineke op blended behandelen en hoe zij dit opzetten in hun organisatie? Bekijk het rondetafelgesprek dan hier terug! Of, luister naar het gesprek via je favoriete podcast service, zoals Spotify of Anchor.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.