Online behandelen als zorgcasus in nieuwe (e)boek Zorg Enablers

Elk jaar maakt Zorg Enablers een selectie van technologieën die de zorg werkelijk verder kunnen helpen en presenteert deze in de vorm van een (e)boek. Vanaf vrijdag 27 november is het nieuwe (e)boek ‘Technologische Ontwikkelingen in de Gezondheidszorg’ beschikbaar. In dit (e)boek gebruiken zij de online behandeling van PsyQ en NiceDay als casus, en nemen zij de lezer mee in het unieke concept van werken volgens de NiceDay Way.

De NiceDay Way als verdiepingscasus

In dit (e)boek gaat Zorg Enablers in op de technologische ontwikkelingen van de online behandelingen van PsyQ Online via NiceDay en volgens de Niceday Way. Annet Spijker,

psychiater en bestuurder i-psy PsyQ en Brijder, en Jan Peter Larsen, Managing Director van NiceDay Healthcare Nederland, nemen de lezer mee in het concept, bestaande uit de techniek (app voor de patiënt, webportaal voor de behandelaar) en de behandelmethode (werkwijze, psycho-educatie, blogs).

De online behandeling van PsyQ Online en NiceDay wordt op dit moment ingezet bij mensen die last hebben van Angst, Depressie of Trauma/PTSS. Inmiddels zijn er in Nederland verschillende GGZ instellingen gestart met deze manier van behandelen en zijn ruim 1500 behandelaren actief via NiceDay. 

Bekijk het eboek

Benieuwd naar hoe wij technologie inzetten in de mentale gezondheidszorg? Bekijk het eboek hier.

Zorg Enablers

Zorg Enablers helpt zorgprofessionals en –organisaties het innovatievermogen te versterken en biedt een overzicht van de belangrijkste technologische bewegingen die bijdragen aan een toekomstbestendige zorg. Het (e)boek Zorg Enablers 2020 draagt hieraan bij en presenteert een groot aanbod van alles zorgtechnologieën, waaronder een verdiepingscasus van PsyQ Online en NiceDay.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.