Nieuwe functionaliteit: psycho-educatie en blogs zoeken in het NiceDay-portal

Vanaf nu is het voor behandelaren die werken in het NiceDay-portal mogelijk om direct vanuit het portal te zoeken naar psycho-educatie of blogs. Ze doen dit vanuit het chatvenster, waarna ze de link direct naar hun cliënt kunnen sturen. Of vanuit het menu in het portal, waarna ze de link in een gespreksnotitie of herinnering voor hun cliënt kunnen plakken.

NiceDay Community

Een belangrijk onderdeel van NiceDay is de NiceDay Community. Via de Community delen professionals, specialisten en ervaringsdeskundigen hun kennis, informatie en verhalen. Lees bijvoorbeeld bijzondere verhalen van ervaringsdeskundigen over hun ervaring met online hulp, psycho-educatie over cognitieve gedragstherapie geschreven door een specialist, of blogartikelen over het opbouwen van je eigenwaarde. Al deze informatie op niceday.app is vrij toegankelijk voor cliënten, behandelaren en iedereen die informatie zoekt over deze onderwerpen. 

Tijdens de behandeling

Deze informatie wordt ingezet tijdens de behandeling; als oefening met ondersteunende informatie of bijvoorbeeld als huiswerk voor de cliënt. Behandelaren hoeven artikelen nu dus niet langer op te zoeken via een aparte browsertab, maar kunnen dit direct in het NiceDay-portal doen. Dit bespaart hen waardevolle tijd, die ze vervolgens weer aan hun cliënt kunnen besteden. Nieuwsgierig? Klik hier om naar de NiceDay Community te gaan. 

NiceDay

Meer weten over wat NiceDay voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan het whitepaper! Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via +31 (0)10 3030 600 of hello@niceday.nl.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland