Zelfstandig aan de slag met de NiceDay-app

Nieuwe bibliotheek ‘Zelfstandig aan de slag’

Bij NiceDay doen wij ons best om zowel behandelaren en coaches als cliënten te ondersteunen in hun traject. Maar, ook app-gebruikers die geen traject volgen kunnen de NiceDay-app gebruiken! Bijvoorbeeld wanneer ze graag weer wat lekkerder in hun vel willen zitten, of willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Of wanneer ze bepaald gedrag willen bijhouden, meer rust willen pakken, minder gestresst willen zijn op hun werk of gezonder willen leven. De NiceDay-app is zo gedownload, maar wat is de volgende stap? 

Zelfstandig aan de slag

Om appgebruikers die de NiceDay-app zelfstandig willen gebruiken te ondersteunen, is er een nieuwe bibliotheek toegevoegd: de “Zelfstandig aan de slag”-bibliotheek.

Met alle mogelijkheden die de NiceDay-app biedt, kan het even zoeken zijn. In de nieuwe bibliotheek leren app-gebruikers meer over de functionaliteiten van de NiceDay-app en hoe ze deze optimaal kunnen gebruiken. Denk aan uitleg over de planner, trackers, gevoelregistraties of gedachtenschema’s. Daarnaast kunnen ze aan de slag met een actieplan! Dit kan ze helpen om bijvoorbeeld meer rust te ervaren in het dagelijks leven, om te gaan met stress, een gezondere leefstijl aan te houden of angstige gevoelens aan te pakken.

Actieplan

Het actieplan bevat veel informatie en diverse oefeningen die ze binnen 4 weken met behulp van de app gaan uitvoeren. Dit doen ze zelfstandig, maar mét een steuntje in de rug van de NiceDay-app. Zo helpen we app-gebruikers om ervoor te zorgen dat ook zij hun doelen behalen en de app optimaal kunnen gebruiken.

Benieuwd?

Benieuwd naar deze nieuwe bibliotheek? Neem een kijkje in de “Zelfstandig aan de slag”-bibliotheek en kijk of een van de actieplannen aansluit bij jouw persoonlijke doelen!

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.