werknotities in het NiceDay-portal

Nieuw: werknotities in het NiceDay-portal

Alle informatie rondom cliënten overzichtelijk bij elkaar in één omgeving; dat is het ideaal waar wij naar streven en waar we weer een stapje verder hebben gezet. Vanaf nu is het namelijk mogelijk voor behandelaren om werknotities bij te houden binnen het NiceDay-portal.

Werknotities

Vanaf nu kunnen behandelaren werknotities per cliënt bijhouden tijdens een videogesprek of op het profiel van de cliënt. Ze kunnen tijdens het videobellen belangrijk informatie noteren, in een apart deel van het videobelscherm. Denk aan notities over het gesprek, de interesses en hobby’s van de cliënt, belangrijke levensgebeurtenissen of een lijst met to do’s gerelateerd aan de behandeling. Zo houden behandelaren alle belangrijke gegevens rondom hun cliënt cliënt bij binnen de NiceDay omgeving. Daarnaast is het mogelijk om werknotities later toe te voegen en te bewerken op het profiel van de cliënt. Al deze werknotities zijn privé en alleen voor jou zichtbaar.

NiceDay

Meer weten over wat NiceDay voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan het whitepaper! Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via +31 (0)10 3030 600 of [email protected].

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.