Bestanden delen in NiceDay

Nieuw: veilig bestanden delen via de chat

Even een foto sturen naar je behandelaar van de wandeling die je net hebt gemaakt of makkelijk een belangrijk document delen met je cliënt; vanaf nu is het mogelijk om foto’s en bestanden te delen via de chat!

De chat is een belangrijke functionaliteit in NiceDay; het faciliteert laagdrempelig contact tussen cliënt en behandelaar. Maar voor het versturen van schema’s, oefeningen of bijlagen werd vaak toch nog e-mail gebruikt. Om alles veilig in één omgeving te hebben en het contact met cliënten zo toegankelijk mogelijk te houden, kunnen behandelaren en cliënten vanaf nu bestanden met elkaar delen.

Bestanden delen

Zowel de behandelaar als de cliënt kunnen PDF bestanden en foto’s delen via de chat. Zo deelt de behandelaar gemakkelijk een oefening, of kan de cliënt een foto maken van een geplande activiteit. Als een cliënt bijvoorbeeld een wandeling maakt die haar behandelaar had geadviseerd, of een gezonde maaltijd voor zichzelf heeft gemaakt als onderdeel van het goed voor zichzelf zorgen. Daarnaast is het mogelijk belangrijke documenten (in PDF-vorm) voor de behandeling delen. Zo heeft de cliënt alle documenten en informatie altijd veilig en bij de hand in de app.

Mediabibliotheek

Alle documenten en foto’s worden bewaard in een mediabibliotheek, toegankelijk via de chat in de app en op het profiel van de cliënt in de portal. Toch een verkeerd document verstuurd? Bestanden en foto’s kunnen op elk moment verwijderd worden, zodat deze niet meer zichtbaar zijn voor de cliënt en in de mediabibliotheek.

Meer weten over de mogelijkheden van NiceDay of wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan nu het whitepaper, of neem contact met ons op via [email protected].

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.