Nieuw: Trackers op maat!

Met trots presenteren wij een nieuwe toevoeging aan de NiceDay Portal en App: Trackers op maat! Kies uit een breed aanbod nieuwe trackers en voeg deze gemakkelijk toe in de Portal of in de NiceDay app.

Je kent de standaard NiceDay trackers al: Gevoel, Stappen, Dagboek, Gespreksnotities en het G-Schema. Handige tools waarmee cliënten kunnen registreren hoe ze zich voelen, hoe hun dag eruit ziet en wat hen bezighoudt. Sinds vandaag voeg je als behandelaar of app-gebruiker gemakkelijk een breed aanbod nieuwe trackers op maat toe! 

Deze nieuwe trackers op maat vallen onder verschillende categorieën, zoals leefstijl, stemming, fysieke klachten, assertiviteit, spanning of middelengebruik bijvoorbeeld. Hoe vaak en op welke momenten heeft een cliënt bijvoorbeeld last van fysieke klachten? Of wanneer heeft een cliënt, die graag wil stoppen met roken, voor het laatst een sigaret gerookt? Al deze data is nu gemakkelijk bij te houden in de NiceDay app en terug te zien op het NiceDay dashboard!

App-gebruikers

Ook als app-gebruiker zonder behandelaar kun je de trackers toevoegen aan de NiceDay app. Zo kun je ook, bijvoorbeeld nadat je behandeling is voltooid, gebruik blijven maken van de NiceDay app en alle functionaliteiten. Zorg er wel voor dat je gebruik maakt van versie 1.8.5 van de NiceDay app.

Wil je graag meer weten over hoe je de trackers op maat kunt toevoegen? Je vindt het in onze handleiding.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland