Nieuw: psycho-educatie plannen voor cliënten

Ook deze week vind je een nieuwe en waardevolle functionaliteit in het NiceDay-portal: het inplannen van psycho-educatie voor cliënten.

Onlangs introduceerden we een nieuwe manier om psycho-educatie te zoeken in het NiceDay-portal. Door een handige zoekfunctie in het bovenste menu van het portal of in het chatvenster, kunnen behandelaren snel relevante psycho-educatie opzoeken en versturen naar hun cliënt. De NiceDay psycho-educatie ondersteunt de cliënt in het herstel en kan heel nuttig zijn om in te zetten tijdens de behandeling. Vanaf nu is het mogelijk om deze psycho-educatie ook in te plannen voor de cliënt.

Inzicht in de voortgang

Nadat de behandelaar de psycho-educatie heeft ingepland, ziet de cliënt dit als activiteit op hun Planner in de NiceDay-app verschijnen. Zodra de cliënt hierop drukt, kan hij de psycho-educatie lezen zonder de app te verlaten! Wanneer de cliënt klaar is met lezen, wordt de activiteit gemarkeerd als voltooid. Zo heeft de behandelaar direct inzicht in of de cliënt de educatie heeft gelezen en kan hij of zij indien nodig hierop reageren of bijsturen.

Mogelijkheden NiceDay

Meer weten over de mogelijkheden die NiceDay biedt? Neem contact met ons op via [email protected], bel naar 010 3030 600, of download het gratis whitepaper!

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland