We komen graag in contact! Bel +31 (0)10 303 0600 of mail naar [email protected]

Nieuw: NiceDay E-learning

Nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen! Vanaf nu is de NiceDay E-learning beschikbaar.

Deze E-learning is een nieuwe manier om de (startende) behandelaar kennis te laten maken met de NiceDay portal, de app en het werken volgens de NiceDay Way. Door middel van verschillende vragen, opdrachten en een korte cliënt experience onder begeleiding van een psycholoog, wordt de behandelaar ondergedompeld in de wereld van NiceDay.

Daarnaast ontvangen behandelaren een digitale blogworkshop, waarin zij klaargestoomd worden om informatieve blogartikelen te schrijven en kennis te delen op www.niceday.app. Zo kunnen we samen blijven werken aan een sterke NiceDay Community, vol met relevantie informatie en artikelen voor zowel behandelaar als cliënt.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en de unieke NiceDay manier van werken. Lees snel waarom NiceDay voor jou kan werken. Vul je gegevens in en download de whitepaper direct!

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.