Nieuw: Concepten in de NiceDay-app

Nieuw: concepten in de NiceDay-app

Babette is net een dagboekregistratie over haar dag aan het invullen, als ze een belangrijk telefoontje ontvangt. Ze heropent de app en de registratie is weg… Babette moet weer opnieuw beginnen. Gelukkig zijn er voor die zeldzame momenten nu concepten in de NiceDay-app.

Sommige registraties zijn zo gemaakt, maar anderen kunnen wat tijd kosten; misschien moeten cliënten een bepaalde gebeurtenis weer voor zich halen, of zijn ze bezig met het invullen van een G-schema. Een registratie verliezen wanneer je onderbroken wordt kan dus ook erg vervelend zijn. 

Overzicht concepten

Met concepten kunnen cliënten, nadat zij bijvoorbeeld onderbroken worden, de registratie op een later moment afmaken. Onvoltooide registraties van het dagboek, gevoel, gespreksnotities en G-schema’s worden automatisch 14 dagen bewaard en zijn te vinden op de overzichtspagina van de tracker. Hier kunnen cliënten zien welke concepten nog open staan, wanneer ze vervallen en kunnen ze de registratie gemakkelijk afmaken.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.