NiceDay update: onscherpe achtergrond tijdens videobellen

NIEUW: achtergrond verbergen tijdens het videobellen

Vanaf vandaag kunnen behandelaren gebruik maken van een nieuwe en veelgevraagde functionaliteit: een onscherpe achtergrond tijdens het videobellen.

Niet meer die grote kast, plant of foto’s duidelijk zichtbaar op de achtergrond tijdens het videobellen? Behandelaren kunnen hun achtergrond normaal, licht onscherp of sterk onscherp instellen. Zo kunnen ze, wanneer zij dat nodig vinden, ervoor zorgen dat hun achtergrond geen vorm van afleiding is.

Feedback van behandelaren

Via een helpdeskomgeving of het NiceDay Support Team kunnen behandelaren vragen stellen of feedback geven over de functionaliteiten van NiceDay. Met behulp van input van behandelaren, hun ervaringen en vragen, kunnen we NiceDay blijven verbeteren. Zo was ook deze functionaliteit een verzoek van behandelaren, die wij snel hebben kunnen toevoegen aan NiceDay!

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.