Verlengd contract MiSi NeuroPsy en NiceDay

Goed nieuws! Vanaf 1 oktober 2021 is MiSi NeuroPsy een verlenging aangegaan van 3 jaar met NiceDay! 

Zowel MiSi NeuroPsy als NiceDay streven naar een behandeling waarin de cliënt weer centraal staat. Een persoonlijke een flexibele behandeling, aangepast op de wensen en behoeften van de cliënt, maar waarin ook zowel de cliënt als de behandelaar inzicht heeft in de voortgang. Een goede match, die we in ieder geval nog 3 jaren voort gaan zetten!

Over MiSi NeuroPsy

MiSi is een GGZ-instelling met een bijzondere setting; het is een praktijk die zowel zorg binnen de BGGZ als de SGGZ aanneemt. Daarnaast ligt hun focus vooral op het multiculturele aspect van de samenleving. Zij hebben zowel behandelaren als patiënten met verschillende internationale of culturele achtergronden. Deze diversiteit binnen de praktijk vinden ze erg belangrijk; Rotterdam is ten slotte ook een heel diverse stad! Dan gaat het niet alleen over afkomst, maar ook over verschillen in socio-economische status, geletterdheid, lichamelijk en/of cognitief functioneren of levensbeschouwing/religie. Dit is de missie van MiSi: “Omdat iedereen de beste zorg en aandacht verdient!”.

MiSi NeuroPsy en NiceDay

Meer weten over hoe MiSi NeuroPsy NiceDay succesvol inzet in hun teams en hoe zij het werken met NiceDay ervaren? We interviewden Lea Jabbarian, basispsycholoog bij MiSi NeuroPsy en GZ-psycholoog i.o. bij het Erasmus MC in Rotterdam, over haar over haar ervaring met de implementatie van NiceDay, de NiceDay the MiSi Way, hoe zij haar team door deze verandering heeft begeleid en hoe zij denkt over online of blended behandelen. Lees het hele interview hier

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland