Een gloednieuwe look en verbeterde flow in de NiceDay-app!

Met trots presenteren wij een nieuwe look en verbeterde flow in de NiceDay-app! Ons ontwikkelteam is constant bezig met het toevoegen van nieuwe en waardevolle features en het optimaliseren van de gebruikerservaring van de app, ook op basis van de waardevolle feedback van onze gebruikers. En nu is het tijd voor een frisse nieuwe look met een verbeterde intuïtieve opbouw, waardoor gebruikers makkelijker door de app navigeren!

Home scherm

Zo worden gebruikers, wanneer ze de app openen, verwelkomd door een rustig en inspirerend home scherm, waar ze met één klik op de knop een registratie kunnen doen of worden geïnspireerd door de daily tip en de inhoud van de NiceDay-blog. 

Bovendien heeft de app ook een kleuren make-over gehad! Zo ziet de gebruiker bijvoorbeeld verschillende kleuren op het home scherm, afhankelijk van het dagdeel. De nieuwe kleuren maken de app vriendelijker en een plek waar onze gebruikers graag naar terug willen keren. 

Snel registreren met de ‘+’-knop

De nieuwe ‘+’-knop in het menu onderin de app biedt gebruikers de mogelijkheid om snel registraties te doen, zoals trackers, g-schema’s, het dagboek en meer. Dit maakt registraties toegankelijker, waardoor jouw cliënten dit hopelijk sneller zullen doen en de therapeut nog meer inzicht hebt in de voortgang en het leven van de cliënt.

Benieuwd naar de nieuwe app?

Bekijk het zelf! Je kunt de app gratis downloaden via de Google of App Store.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland