Behandeling, werkwijze en financiering: we moesten alles overhoop gooien

In een interview met VitaValley vertelt voormalig Managing Director van NiceDay Jan Peter Larsen over het opstarten van NiceDay; hoe het begon als ‘nieuwe technologie’, maar zich ontwikkelde tot een eigentijdse werkwijze en een nieuwe manier van behandelen. Wat is de NiceDay filosofie en wat hebben we de afgelopen drie jaar geleerd?

“Larsen en zijn team analyseren hoe disruptie in de andere branches plaatsvindt. Hoe technologie partijen als Spotify en Uber op bepaalde plekken de gevestigde orde overslaan om diensten direct aan de consument te leveren, maar dan beter, sneller en efficiënter. “Zo moeten we ook naar de zorg kijken, besloten wij. We moeten de gehele dienst leveren, in plaats van technologie tegen de gevestigde organisatie en structuur aan willen bouwen. We moeten niet kijken: hoe doen we het nu en hoe kan dat digitaal? Maar: wat werkt evidence based en hoe kunnen we technologie inzetten om dat te versterken?”

Lees het hele artikel op VitaValley.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland