(Video)bellen voor cliënten

(Video)bellen via de webomgeving voor cliënten

Vanaf vandaag hebben cliënten de mogelijkheid om te (video)bellen via de webomgeving van NiceDay.

Cliënten hadden al de mogelijkheid om, naast bijv. dagboekregistraties en het registeren van gevoelens, te (video)bellen met hun behandelaar via de NiceDay app. Vanaf vandaag is het voor cliënten ook mogelijk om sessies te doen via de laptop of computer. Voorheen was de webomgeving (de portal) alleen beschikbaar voor behandelaars. Op veler verzoek is deze nu ook (voor een deel) beschikbaar voor cliënten.

(Video)bellen

Het is voor cliënten op dit moment alleen mogelijk om te (video)bellen via de webomgeving. Wanneer cliënten bijv. een dagboekregistratie willen maken of hun gevoelens willen registreren, kunnen zij dit via de app doen. Daarnaast is het belangrijk dat er al een account is aangemaakt via de NiceDay app op de smartphone vóór er ingelogd wordt via de webomgeving. 

Inloggen op de web portal voor cliënten

  • Ga naar web.niceday.app
  • Vul het e-mailadres en wachtwoord. Gebruik dezelfde inloggegevens als in om in te loggen op de NiceDay app.

Wil je graag meer weten over deze nieuwe functionaliteit? Op www.niceday.app vind je meer informatie.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.