Start MensGGZ met NiceDay

Vanaf november 2022 starten 20 behandelaren van Mens GGZ met werken met het NiceDay behandelplatform.

Mens GGZ is een GGZ-instelling in Maastricht-Heuvelland en een initiatief van Mondriaan en Zio. Mens biedt zo kort mogelijk durende oplossingsgerichte behandelingen aan mensen met klachten en problemen die een psychologische behandeling vragen. Ze richten zich niet direct op de stoornis, maar op de mensen die bij hen komen met hun klachten en vragen. Mens GGZ streeft ernaar om Generalitische Basis GGZ (GBGGZ) dichterbij de huisartsenpraktijk op te zetten, om zo snel zorgvragen vanuit de huisarts op te kunnen vangen en mensen snel weer op de been te helpen.

Start met NiceDay

De visie van Mens GGZ, een vorm van zorg die gericht is op de cliënt, sluit goed aan bij de visie van NiceDay en ons platform; een behandeling niet per se 100% online of face to face, maar gepersonaliseerd op de behoeften van de cliënt en het werkplezier van de therapeut. Een enthousiaste groep mensen, die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland