NiceDay-app update: gebruik de app tijdens videobellen

Samenwerken in de app tijdens het videobellen

Na vele verzoeken van behandelaren introduceren we een nieuwe update binnen de NiceDay-app: het gebruiken van de app tijdens het videobellen.

Samenwerken

Regelmatig deelden behandelaren de feedback dat het fijn zou zijn voor de cliënt om de app te kunnen gebruiken tijdens het videobellen. Zo kunnen cliënt en professional ook tijdens de sessie samen werken, door bijvoorbeeld samen een dagboekregistratie te bespreken of een G-schema in te vullen. Daarnaast kan de cliënt dan ook tijdens de sessie notities maken in de NiceDay-app.

Inmiddels is deze nieuwe update in gebruik en erg positief ontvangen door behandelaren! Bekijk hieronder een video die kort laat zien hoe deze functionaliteit werkt:

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.