PsyQ Online met NiceDay in het RTL Nieuws

Op dinsdag 3 oktober was PsyQ Online zichtbaar in het RTL Nieuws over online behandelen in de GGZ, naar aanleiding van het nieuwe zorgakkoord. “In het zorgakkoord wordt benadrukt dat digitalisering één van de manieren is om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden in de toekomst”.

Maar over die digitalisering bestaan soms nog zorgen: is dat dan niet minder persoonlijk en kun je bepaalde non-verbale signalen wel opvangen? Psychiater en Directeur zorg bij PsyQ Online Marjolijn de Kruif benadrukt in de uitzending van RTL Nieuws de positieve ervaringen binnen PsyQ Online van een online behandeling via NiceDay.

Zo blijkt uit onderzoek bijvoorbeeld dat de klachten van cliënten die 100% online zijn behandeld voor depressie aanzienlijk verbeteren. Ook heeft de therapeut, dankzij registraties van de cliënt in de NiceDay-app, uniek real-time inzicht in het leven van de cliënt en de mogelijkheid om snel en toegankelijk in te grijpen of contact te zoeken.

Bekijk het hele fragment via de link hieronder!

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland