Interview NiceDay CEO Esther Janknegt Life Sciences Health

Op z’n Rotterdams tegen het systeem aan beuken

Life Sciences & Health 010 interviewde CEO van NiceDay Nederland Esther Janknegt over de kracht van NiceDay. Ze vertelt over de mogelijkheden die werken met NiceDay biedt, maar bespreekt ook wat de uitdagingen zijn in het huidige klimaat.

Regelmatig laagdrempelig en persoonlijk contact tussen cliënt en behandelaar, meer ruimte en flexibiliteit in de agenda van de professional en korter en efficiënter behandelen zijn een aantal van de vele voordelen van werken met NiceDay. Maar hoe zit dat precies en hoe overtuig je behandelaren hiervan?

Lees het hele artikel hier: https://www.lifesciencesandhealth010.nl/lsh010-interview/niceday-technologie-maakt-mentale-zorg-persoonlijker-en-effectiever

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.