Nieuwe trackers op maat voor verslaving en trauma!

We zijn altijd bezig met het verder ontwikkelen en verbeteren van de NiceDay app en portal. Ook deze week is er een nieuwe update rondom de NiceDay functionaliteiten: nieuwe Trackers op maat.

Met Trackers op maat is het voor cliënten mogelijk om bij te houden in welke situaties, tijdens welke gebeurtenissen of hoe vaak zij last krijgen van bijvoorbeeld angstgevoelens, of lichamelijke klachten zoals vermoeidheid.

Vanaf nu zijn hier nieuwe trackers aan toegevoegd, gerelateerd aan trauma en verslaving. Zo kunnen cliënten bijvoorbeeld cannabisgebruik of eetbuien bijhouden in de app en grip krijgen op de voortgang. Wanneer cliënten met trauma’s last hebben van nachtmerries of flashbacks, kunnen ze dit nu ook via de nieuwe trackers bijhouden. De trackers bieden cliënten inzicht in hun klachten en het verloop hiervan en zijn dus een waardevol onderdeel van de behandeling.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland