NiceDay animatie

Nieuwe animatie voor de activatie en leefstijl psycho-educatie nu live!

De NiceDay psycho-educatie biedt zowel de behandelaar als de cliënt ondersteuning met relevantie informatie en uitleg. Deze psycho-educatie biedt uitleg over bepaalde stoornissen, maar ook oefeningen zodat de cliënt actief aan de slag kan met zijn / haar klachten.

Voor een aantal van deze psycho-educatie zijn animaties beschikbaar, en nu ook voor de psycho-educatie activatie en leefstijl! Deze nieuwe video’s leggen de psycho-educatie op een informele, bondige en visuele manier uit. Zo kan de cliënt ervoor kiezen om het artikel te lezen, maar ook de video te kijken! 

Waarom animatie?

Waarom maken we gebruik van animatie, naast de te lezen psycho-educatie? Het gebruik van beeldmateriaal kan de opname van informatie bevorderen. Daarnaast is de informatie op deze manier toegankelijker voor mensen met leesproblemen. Als laatste is een veelvoorkomend symptoom van depressie een verminderde concentratie, waardoor lezen vaak niet lukt (de psycho-educatie Activatie en Leefstijl kan een belangrijke rol spelen in de behandeling van depressie). Door middel van de animatie kun je de informatie dan beter tot je nemen.

Bekijk de video hier:

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.