Nieuw: Grafieken in de NiceDay app!

Ook cliënten kunnen nu hun voortgang inzien dankzij nieuwe grafieken in de app!

In de portal voor behandelaren was het al mogelijk om de registraties van clienten in een grafiek te bekijken, nu is dit ook mogelijk voor cliënten! Via de NiceDay app en tijdens de behandeling worden cliënten aangemoedigd gebruik te maken van trackers. Met deze trackers kunnen zijn verschillende dingen bijhouden, denk aan gevoelens, stappen, gedachten maar ook alcoholgebruik of paniekaanvallen. Door middel van de nieuwe grafieken kunnen cliënten het verloop van hun registraties in één oogopslag bekijken. 

Grafieken geven dus inzicht in de voortgang! Cliënten kunnen zo bijvoorbeeld zien dat ze zich gedurende de duur van de behandeling steeds minder somber of angstig voelen, of zien bijvoorbeeld middelengebruik afneemt. Daarnaast is goed terug zien dat cliënten niet alleen slechte dagen hebben, maar ook goede dagen ervaren. Dit zorgt voor een gevoel van regie en grip op de voortgang. 

Altijd op de hoogte blijven van alle updates rondom NiceDay? Volg NiceDay Nederland dan op LinkedIn!

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland