NiceDay slaat handen in een met Braziliaanse partners voor het PERSIST-Project: Een Innovatie in Mentale Gezondheid

Rotterdam, 21 september 2023

NiceDay is trots om haar samenwerking aan te kondigen met twee gerespecteerde Braziliaanse partnerorganisaties, CEIA en DM Health, voor het visionaire Globalstars PERSIST-project. Dit internationale consortium heeft als doel de geestelijke gezondheidszorgsector te revolutioneren door AI-technologieën te integreren om door data ondersteunde behandelingen te verbeteren. In de kern richten deze technologieën zich op gepersonaliseerde aanbevelingen voor psycho-educatieve content en op AI-ondersteunde coachingstaken om de efficiëntie van therapeuten te versterken en de betrokkenheid van patiënten te vergroten.

Een wereldwijde visie met internationale samenwerkingen

Deze samenwerking heeft als doel de effectiviteit van door de data ondersteunde behandeling in Brazilië te beoordelen en uit te breiden met behulp van de bewezen methodologieën van NiceDay. Ondersteund door het Europese programma Globalstars van Eureka en gefinancierd door het Nederlandse financieringsorgaan RVO, bevindt dit initiatief zich op het snijvlak van technologie, geestelijke gezondheid en internationale samenwerking.

Een kijkje in de technologieën

Het PERSIST-project zal gebruikmaken van de uitgebreide bibliotheek met psycho-educatieve content van NiceDay via een nieuw psycho-educatieaanbevelingssysteem. Dit door AI aangestuurde systeem heeft als doel om therapeuten en hun cliënten de meest relevante educatieve content te bieden, die is afgestemd op individuele diagnoses en therapiefasen.

Daarnaast zal het project geautomatiseerde coachingstaken voor therapie introduceren. Dit is gericht op het verbeteren van de efficiëntie van therapeuten, zodat ze meer cliënten kunnen ondersteunen terwijl ervoor wordt gezorgd dat cliënten betrokken blijven gedurende hun behandeltraject.

Bezoek van CEIA aan NiceDay

Ter benadrukking van de samenwerkingsgeest van dit initiatief had NiceDay onlangs de eer om in augustus 2023 een bezoek te ontvangen van het CEIA-team, onder leiding van professoren Arlindo Galvão en Rafael Teixeira Sousa. Deze ontmoeting in Rotterdam faciliteerde een dieper begrip van de op AI gebaseerde technologieën en aanbevelingssystemen die de basis zullen vormen voor het PERSIST-project.

Tijdens hun bezoek hebben beide teams waardevolle inzichten opgedaan. De dag werd gekenmerkt door gesprekken over de diensten van NiceDay, een kennismaking met het toegewijde team achter de schermen en brainstormsessies die de toekomstige richting van dit project beloven te vormen.

NiceDay werkt samen met partnerorganisaties  CEIA en DM Health aan het PERSIST-project

Vooruitkijkend

De lancering van het PERSIST-project staat gepland voor april 2023 en zal zich de komende twee jaar ontvouwen. De teams zullen zich richten op het ontwerpen en ontwikkelen van prototypes, het naadloos integreren van geavanceerde AI-technologieën met de goed gevestigde door data ondersteunde behandelmethode van NiceDay, en het verkennen van het potentieel van NiceDay op de Braziliaanse markt. Geestelijke gezondheidsorganisaties die al met NiceDay hebben samengewerkt, samen met hun therapeuten, kijken reikhalzend uit naar de transformerende resultaten van deze onderzoeks-samenwerking. Buiten deze groep wacht de bredere wereldwijde gemeenschap vol spanning op de verwachte vooruitgang die voortkomt uit deze synergetische samenwerking.

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland