NiceDay Kennissessie: innovatie in de GGZ

NiceDay Kennissessie: innovatie in de GGZ

Op de stormachtige donderdag 17 februari 2022 vond de eerste NiceDay Kennissessie plaats. Tijdens de Kennissessie focusten we op aandacht; aandacht voor en interesse in het individu, die zich vanwege een disbalans in het leven voor behandeling of ondersteuning aanmeldt. Sarah Goslinga en Anja Greeven gingen hier het gesprek over aan met drie collega’s uit het vakgebied: Sohal Ismail (psycholoog en bestuurder van MiSi NeuroPsy), Lea Jabbarian (psycholoog bij MiSi NeuroPsy) en Karin Hagoort (Teamleider innovatie psychiatrie bij UMC Utrecht).

Ontspannen luisteren

“Weer een online event”, zul je misschien denken. Maar dat is iets wat we deze keer graag wilden voorkomen. Daarom gingen we voor een interactieve sessie zonder powerpoint presentaties en grafieken, maar met interessante gesprekken. We moedigden onze luisteraars aan deze tijd te gebruiken om te ontspannen en naar de sessie te luisteren op hun eigen manier. Of dit nu tijdens een wandeling door orkaan Dudley was, of lekker op de bank met een kopje thee.

Nieuwe visies

Samen praten Anja, Sarah, Lea, Sohal en Karin over verschillende onderwerpen: van de effectiviteit van de behandeling tot nieuwe visies op classificerende diagnostiek en het inzetten van Artificial Intelligence voor meer persoonlijke zorg.

Benieuwd?

Kijk de Kennissessie hier terug:

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.