Hoera! NiceDay 5 jaar!

Op 20 november 2017 werd het allereerste stukje code voor de NiceDay-app geschreven; de start van het NiceDay-platform! 5 jaar geleden begonnen we aan onze missie voor persoonlijke en toegankelijke geestelijke gezondheidszorg voor iedereen. We zijn trots op wat we bereikt hebben de afgelopen 5 jaar: talloze nieuwe functionaliteiten op het NiceDay-platform zoals EMDR, bestanden delen, automatische tijdregistratie, een gloednieuwe look en nog veel meer! Maar, dat had niet gekund zonder de organisaties en behandelaren die open stonden voor een verandering in hun werkwijze, nieuwsgierig waren naar de mogelijkheden van digitale zorg en samen met ons de uitdaging aangingen!

Mentale gezondheid niet langer een taboe

De afgelopen 5 jaar zagen we een immense groei in het bewustzijn rondom mentale gezondheid, ook gevoed door de coronapandemie. We kunnen er niet meer omheen; mentale gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Er wordt regelmatig over gesproken in talkshows, documentaires en gelukkig ook met vrienden en familie. Het is steeds minder taboe om over mentale gezondheid te praten en dat is heel belangrijk! Want dat verkleint de stap naar hulp.

Uitdagingen in de GGZ

Maar in dat bewustzijn rondom mentale gezondheid en de toegankelijkheid van de GGZ zien we ook uitdagingen: lange wachtlijsten, lange doorlooptijden, propvolle agenda’s van psychologen en weinig flexibiliteit in de behandeling. De GGZ staat onder druk en nu is het moment om samen te werken en naar oplossingen te zoeken voor deze uitdagingen. Gelukkig zien we steeds meer organisaties open staan voor digitale zorg; want datagedreven en efficiënt werken, ondersteund door technologie, biedt mogelijkheden en kansen om deze uitdagingen aan te gaan.

Dank aan onze klanten

Ter gelegenheid van onze verjaardag, een houten jubileum en als blijk van dank, geven we 5 bomen cadeau aan al onze klanten en samenwerkingspartners. Dit doen we via Trees for All, dat ervoor zorgt dat onze bomen in Nederland en Borneo geplant worden, voor een gezond en klimaatbestendig bos. 🌳🌲

Dit doen we omdat we willen werken aan een betere wereld, waarin hulp voor geestelijke gezondheid toegankelijk en bereikbaar is voor iedereen. Een duurzame wereld, waarin we samen met anderen werken aan verbetering. We willen iets goeds doen om onze klanten en samenwerkingspartners te bedanken. Een beetje teruggeven aan de natuur, omdat het ook zo belangrijk is voor onze geestelijke gezondheid: https://niceday.app/het-ontspannende-effect-van-de-natuur/

Highlights

Deze week delen we wat highlights op ons LinkedIn kanaal rondom de viering van het NiceDay 5-jarig bestaan. Nogmaals bedankt voor de mooie samenwerking: PsyQ Online (mede-oprichter behandelconcept), Synaeda, MiSi NeuroPsy, Mondriaan, MetGGZ, Sol Psychotherapie, Viviq GGZ, Mens GGZ, Hatiplong, HCS, Hunkemoller, Grandvision en Zorggroep Elde Maasduinen. Op nog vele jaren!

Voeg je header hier toe

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit artikel via

Aanbevolen artikelen

Recommended articles

© 2024 - NiceDay Nederland