Viviq start pilot werken met NiceDay

De start van een nieuwe pilot: Viviq

We zijn gestart met een gloednieuwe pilot! Vanaf 1 februari 2022 zijn 10 behandelaren van Viviq gestart met behandelen met NiceDay.

Viviq biedt reguliere en online behandelingen in hun verschillende vestigingen door heel Nederland en vanaf nu dus ook met NiceDay! Op 21 januari hebben we de eerste kennismaking met alle nieuwe behandelaren gehad. Deze kennismaking vond plaats in de vorm van een inspiratiesessie, waarbij het doel was elkaar te enthousiasmeren en te inspireren over vernieuwing in de zorg en het werken met NiceDay. Een aantal behandelaren komen uit de traditionele zorg en starten voor het eerst met online behandelen. We doen ons uiterste best om ze volledig onder te dompelen in NiceDay tijdens deze pilot periode! In mei 2022 zullen we met elkaar evalueren en hopen we een volledig team bij Viviq te starten.

Meer informatie over NiceDay voor jouw organisatie?

Wil jij ook graag meer weten over efficiënter behandelen met NiceDay voor jouw team? Heb je interesse in een pilot om NiceDay beter te leren kennen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Ina Jones via [email protected]

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.