NiceDay happy holidays

Bedankt voor het afgelopen jaar!

Het zijn de laatste dagen van een bewogen 2021. Een jaar waarin we hoopten dat alles beter zou worden, we onze geliefden weer mochten knuffelen en waarin het ‘nieuwe normaal’ weer tot het verleden zou behoren. Toch hebben we dit jaar te maken gehad met teleurstellingen en moeten we ook rondom de feestdagen weer pas op de plaats doen. Een lastige tijd, waarin het belangrijk is dat we elkaar extra goed ondersteunen. Maar ook een tijd voor reflectie, om terug te kijken op alles wat we het afgelopen jaar wel hebben bereikt.

Bij NiceDay kijken we terug op een bijzonder jaar, waarin we nieuwe uitdagingen zijn aangegaan, veel verbeteringen hebben doorgevoerd en nieuwe en enthousiaste mensen hebben leren kennen. We hopen dat we behandelaren en hun cliënten optimaal hebben kunnen ondersteunen en dat we dat ook volgend jaar samen weer mogen voortzetten!

We wensen jullie hele fijne dagen en op naar een (mentaal) gezond en gelukkig 2022! 🌟

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.