NiceDay Online Kennissessie

We hoopten dat het deze keer wel zou lukken, maar de NiceDay Kennisdag op 17 februari zal niet op locatie doorgaan. Er is teveel onzekerheid rondom de coronamaatregelen en we willen onze bezoekers geen onnodig risico brengen.

Maar, we willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en daarom gaan we het anders doen!

Op 17 februari organiseren wij een online kennissessie, maar dan net even anders dan het zoveelste online event.

Luister en ontspan!

De NiceDay online kennissessie. Het wordt zeker niet het zoveelste zoom-event waarvoor je uren achter je laptop moet zitten, starend naar lange presentaties. Voor deze sessie willen we je juist motiveren om deze tijd te gebruiken om lekker te luisteren en ontspannen!

Een kennissessie zonder powerpoint presentaties en grafieken, maar met interessante en interactieve gesprekken waarin we met anderen en een frisse blik kijken naar waar we mee bezig zijn.

Ga lekker wandelen, plof op de bank of kruip in je luie stoel! Voor onze kennissessie heb je alleen je mobiele telefoon en fijne oortjes of een koptelefoon nodig.

Programma
Wat kun je verwachten? Hieronder vind je het programma met een korte beschrijving:

15:00 tot 15:10 uur
We starten de Kennissessie met een meditatiemoment; kom uit de sleur van de dag en pak deze tijd om samen te beginnen aan jouw moment van inspiratie en ontspanning!

15:10 tot 15:35 uur
Luister naar “Wat maakt een behandeling effectief, ervaringen en online behandeling bij specifieke doelgroepen”. Anja Greeven (GZ-psycholoog i.o. en Directeur Zorg NiceDay) en Sarah Goslinga (Psycholoog NiceDay) gaan in gesprek met MiSi NeuroPsy.

15:40 tot 16:05 uur
Dan gaan Anja en Sarah tijdens een interactieve sessie in gesprek met Karin Hagoort (Teamleider Innovatie Psychiatrie at UMC Utrecht). Zij zullen de volgende onderwerpen bespreken:

1. Samen werken aan herstel; wat betekent dat voor de autonomie van de cliënt en de behandelaar?
2. Het toelaten van complexiteit in je spreekkamer. Met een persoonsgerichte benadering krijg je een duidelijk beeld van de cliënt en de dynamiek in diens leven.
3. Wat zijn de toepassingen van de AI (Artificial Intelligence) in de praktijk? Welke uitkomsten verwachten we en voor wie

16:05 tot 16:50 uur
Ruimte om na te praten en vragen te stellen.

Tune in 
Ben jij erbij? Schrijf je dan in en je ontvangt de link om deze sessie bij te wonen op een later moment. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat de Kennisdag op locatie niet door kon gaan, maar we gaan voor een informatieve sessie met nieuwe inspiratie en ontspanning!

Aanmeldformulier

Je kunt niet meer aanmelden voor deze sessie