NiceDay Privacyverklaring

We doen er alles aan om jou te ondersteunen naar een gezond mentaal welzijn. Wanneer je gebruikt maakt van NiceDay, worden er bepaalde gegevens opgeslagen. Het is natuurlijk belangrijk dat wij jouw privacy en de gegevens die je met ons deelt bewaken. Daarom willen we je graag informeren over wat we met jouw gegevens doen.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen informeren, hebben we een aantal aanpassingen in onze privacyverklaring gemaakt. Deze aanpassingen betekenen niet dat wij iets anders met jouw data doen, maar ze leggen beter uit wat we dan wel precies doen. Welke gegevens worden er opgeslagen, waarom gebeurt dat en wat doen wij daarmee? Wij hebben ons best gedaan om al deze vragen in een begrijpbaar stuk te beantwoorden.


Klik hier om naar de NiceDay Privacyverklaring te gaan.

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Deel dit bericht

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de unieke NiceDay manier van werken, en wat dit kan betekenen voor jouw team. Download het whitepaper en lees snel meer! Vul je gegevens in en download het whitepaper direct.

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.