Blended behandelen met NiceDay

Werken met NiceDay betekent dat je de ruimte en flexibiliteit hebt om zelf te bepalen welke soort behandeling aansluit op de behoeften van jouw cliënt; of dit nu 100% online of blended is. Zo is het behandelinhoudelijk soms juist nuttig om een cliënt op locatie te zien. In de behandeling van bijvoorbeeld een paniekstoornis kan het drempelverlagend werken om eerst samen in de spreekkamer een oefening te doen, om vervolgens je cliënt te vragen deze oefening zelfstandig te doen.

Blended behandelen met NiceDay
Blended behandelen met NiceDay

Blended werken met NiceDay betekent:

  • een flexibele agenda, met tijd en ruimte voor het ondersteunen van cliënten tussen sessies door
  • uniek real-time inzicht dankzij registraties via de NiceDay-app, waardoor jij beter kunt inspelen op de situatie van je cliënt.
  • ondersteuning vanuit NiceDay om de behandeling zo persoonlijk en efficiënt mogelijk in te richten

Lea Jabbarian MSc, PhD, psycholoog bij MiSi NeuroPsy en GZ-psycholoog i.o. bij het Erasmus MC

Een volledig online behandeling werkt niet voor iedereen. In het begin was ik dus ook huiverig dat alles per se online moest.

Maar ik merkte al snel dat het zoveel toevoegt wat ik zonder NiceDay niet had kunnen bereiken. Doordat ik tussentijds contact kan hebben met mijn patiënten, krijg ik inzichten die ik hiervoor niet had.

Technologie verrijkt de behandeling

Tineke Zondervan, Sol Psychotherapie en Anja Greeven, Directeur Zorg NiceDay in gesprek over blended behandelen. De hele aflevering kun je hier terugkijken.

Play Video

Meer weten?

Kom in contact met Lisa den Boer! Zij vertelt je graag meer over wat NiceDay voor jou kan betekenen

Lees het whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en onze unieke manier van werken. Lees snel wat NiceDay voor jou kan betekenen.

Download het NiceDay whitepaper

In dit whitepaper vind je meer informatie over de NiceDay formule en de unieke NiceDay manier van werken. Lees snel waarom NiceDay voor jou kan werken. Vul je gegevens in en download de whitepaper direct!

We houden ook niet van spam! Daarom beloven wij dat je niet in een geautomatiseerde mailinglijst terecht komt.