Meer grip op je leven met NiceDay coaching

 

Zit je (al een tijdje) niet lekker in je vel en ben je op zoek naar handvatten, meer energie en/of persoonlijke ondersteuning? Onze NiceDay coaches kunnen je helpen bij het managen van werkdruk, stress, burn-out klachten maar ook werk-privé balans en life events zoals een scheiding of rouw.

Hoe krijg je weer grip op je leven, houd je een goede dagstructuur of vind je rustmomenten tijdens je werkdag?

We helpen je graag verder!

usp_access@3x.png

Direct aan de slag

Op werkdagen binnen 1 dag contact met iemand uit het NiceDay Team. Zij helpen je op weg naar de best passende coach.

usp_tracking@3x-1.png

1-op-1 coaching

Jouw persoonlijke coach, altijd dichtbij. Ook tussen de geplande afspraken door heb je contact – mocht je daar behoefte aan hebben.

usp_experts@3x.png

NiceDay app

De NiceDay app geeft je o.a. inzicht in je voortgang, helpt met plannen en uitvoeren van gestelde doelen/acties en brengt je in contact met je coach.

Hoe werkt het?

Een op maat gemaakt traject van 4-5 weken, bestaand uit:

Uitgebreid kennismakingsgesprek met direct advies

Vijf videobelsessies met jouw persoonlijke coach

Dagelijkse chatondersteuning

Online community met content die jouw doelen ondersteunt

Deze NiceDay coaches staan voor je klaar

Coach Wouter

Coach Wouter

 Ik ben psycholoog en coach bij NiceDay. Zit je met jezelf in de knoop of loop je tegen bepaalde obstakels aan? Dan kun je direct met mij aan de slag! Ik denk graag met je mee om praktisch en vanuit jouw eigen behoeften dingen op te lossen. En dat kan gewoon thuis vanaf je eigen bank!

Coach Sarah

Coach Sarah

Ik ben werkzaam als psycholoog en coach bij NiceDay. Bij NiceDay kan je zonder wachttijd bij mij terecht voor online hulp. Ik kan je helpen op het moment dat het jou uitkomt, het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe laat je mij een berichtje stuurt. Heb je psychische klachten waar je graag mee aan de slag wilt?

Coach Britt

Coach Britt

Ik ben psycholoog bij NiceDay. Soms kan het moeilijk zijn om steun of hulp te zoeken. Bij NiceDay willen we het je graag iets makkelijker maken: vanuit je veilige omgeving kunnen we videogesprekken voeren of samen chatten als je ondersteuning nodig hebt. Het hangt er gewoon van af waar jij je prettig bij voelt!

Coach Maaike

Coach Maaike

Ik ben Maaike, psycholoog bij NiceDay. In de gesprekken met cliënten vind ik het belangrijk dat iemand zich vrij voelt om alles te vertellen. Ik vind het gedrag van mensen interessant en help iemand graag aan nieuwe inzichten! Naast mijn werk hou ik van mijn gezin, reizen, sporten en uiteten gaan. 

Coach Martijn

Coach Martijn

Hi, I am Martijn, a psychologist at NiceDay. As a person I am approachable and optimistic. I like to take an open-minded and practical approach to support and help clients develop and reach their goals. I am a native English speaker and provide support in English.

Meld je aan

Als het goed is heb je een code van je werkgever, re-integratiespecialist of bedrijfsarts ontvangen. Vul deze hieronder in om je aan te melden.

Aanmeldcode

Uitleg vergoeding en kosten

 

Een coachingstraject met een van de coaches van NiceDay kost jou als werknemer niets. Jouw werkgever heeft een regeling met NiceDay om deze coaching aan te bieden.

Kom je er niet helemaal uit?

Kom in contact met het NiceDay team, zij helpen je graag verder!